Internationale Vrouwendag | Expositie "The City is Ours"


Deelnemer Nanja tijdens de "The City is Ours"-workshop in Molenwijk, Amsterdam. Foto (c) Dalal El Ouariachi

Kom op vrijdag 8 maart tijdens Internationale Vrouwendag naar de opening van de expositie "The City is Ours" in de Molenwijk in Amsterdam!

"The City is Ours" is een project in Amsterdam (Werkplaats Molenwijk) en in de Tunesische hoofdstad Tunis (Fouchana) waar een groep jonge vrouwen in beide steden vormgeven aan hun ideeën over de publieke ruimte. Wat zouden ze veranderen als zij het voor het zeggen hadden? In februari 2019 volgden de deelnemers meerdere workshopsessies waarin zij onder begeleiding van kunstenaars, fotografen en architecten kunstwerken maakten rondom dit thema. Tijdens de tentoonstelling in Amsterdam presenteren ze het resultaat aan het publiek.

Bij de opening zijn Femke Halsema (burgermeester van Amsterdam), Sacha Prechal (rechter bij het Europees Hof van Justitie) en Kati Piri (Europarlementariër) aanwezig.

RSVP nu en meld je aan via de link in de bevestigingsmail.

"The City is Ours" is een initiatief van Spring to come, Framer Framed, Netwerk Democratie, Mellouki Cadat, ikstemdezekeer.eu en #EUandME, en is vormgegeven in samenwerking met de Jasmine Foundation.

Wanneer

-

Waar

Werkplaats Molenwijk
Molenaarsweg 3
Amsterdam 1035 EJ
Netherlands

Contact

Bureau van het Europees Parlement

Kom je ook?