Festival Europa

Kom op 18 mei, vijf dagen voor de Europese verkiezingen, met een drankje in je hand luisteren naar gesprekken met (oud)-politici, journalisten en wetenschappers over de belangrijkste verkiezingsthema’s, en bekijk optredens van muzikanten, theatermakers en schrijvers over Europese kunst en cultuur. Een niet te missen festival voor eurolovers, eurosceptici en iedereen daar tussenin!

De brexit, de toekomst van de euro, de vluchtelingencrisis en klimaatverandering zijn het gesprek van de dag in de politiek en in de media. Welke rol spelen deze thema’s in andere Europese landen, wat is de invloed van Europees beleid en hoe kan jij zelf invloed uitoefenen?

Festival Europa bereidt jou in korte colleges, interviews, een lijsttrekkersdebat, optredens en experimenten rondom thema’s als veiligheid, populisme, migratie, duurzaamheid en activisme optimaal voor op de Europese verkiezingen.

Aanmelden

Meld je aan en ontvang de inschrijflink voor Festival Europa in de bevestigingsmail. Reguliere tickets zijn €14,50. Mensen met een U-Pas, CJP-pas of Student WEB betalen €12. Deel het evenement met je vrienden: hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Festival Europa wordt georganiseerd door de Universiteit Utrecht en TivoliVredenburg in samenwerking met de Gemeente Utrecht. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Parlement, de Europese Commissie, het Universiteitsfonds en het KF Hein Fonds.

Wanneer

-

Waar

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
Utrecht 3511 WC
Netherlands

Kom je ook?